kerstmuziek
Start ]

 

kerstmuziek
muziek en shows
Contact/prijzen

 

Op zoek naar kerstmuziek, kerstacts, livemuziek voor de kerst, kerstentertainment, zingende kerstman of kerstvrouw? Wij hebben de volgende kerstacts:                                

N…T EVEN IETS ANDERS: Exclusieve, originele kerstacts, aan u de keuze!          

       

ZINGENDE KERSTFIGUREN "CHRISTMAS AROUND THE WORLD"

Twee kerstfiguren zorgen met een rijdende kerstboom of met kerstpodium voor een sfeervolle kerst "Christmas around the world" met kerst muziek vanover de hele wereld met o.a. Spaanstalige en Engelstalige kerstsongs.
Ook romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een heel speciale kerstsfeer.  Verder zorgen ze voor interactie met jong en oud; iedereen mag een dansje maken met het kerstvrouwtje of de kerstbel luiden! Bovendien zal het kerstvrouwtje al zingend ballonfiguurtjes vouwen voor de beste dansertjes!

                                          

Dit kerstoptreden kan op verschillende manieren, binnen of buiten, plaatsvinden;

*Mobiel met mobiele geluidsinstallatie (rijdende kerstboom of kerststerrencarrousel) gedurende vier uur (geen stroom nodig)

*Op een eigen kerstpodium, gedurende twee uur (met eigen licht en geluidsinstallatie, wťl stroom nodig)

       

ZINGENDE KERSTENGELTJES

Twee zingende kerstengeltjes zorgen ervoor dat kerstmis wel heel speciaal wordt dit jaar! Deze extravagante kerst(B)engels spelen hedendaagse swingende kerstmuziek, maar ook romantische kerstmelodieŽn met verschillende soorten fluiten en panfluiten. De kinderen krijgen, nadat ze de kerstbeldans met de kerstengeltes hebben gedanst, een heerlijk kerstsnoepje en bovendien zullen de kerstengeltjes al zingend ballonfiguurtjes draaien!

Deze act is volledig mobiel met rijdende geluidsinstallatie eventueel voorzien van een kerststerrencarrousel (Geen stroom nodig)

 

     

MOBIELE SWINGENDE CHRISTMASGIRLS

Drie spetterende Christmasgirls van onze professionele showdansgroep zorgen voor een geweldige kerstsfeer. Begeleid door een rijdende kerstboom (=mobiele geluidsinstallatie), dansen zij choreografieŽn  op swingende kerstmuziek. Al swingend en dansend delen zij chocolade kerstkransjes aan het publiek uit.

Iedereen zal direct de kou vergeten en enthousiast kijken en meeswingen met de sexy Christmasgirls en de vrolijke kerstmuziek.

Ook mogelijk als winteract met de swingende sneeuwklokjes!

                                

4 sets (van 35/40 min.) in een tijdsbestek van vier uur, incl. Drie professionele kerstdanseressen en een technische kerstfiguur voor de mobiele geluidsinstallatie (met eigen stroomvoorziening).

 

 

Ook voor kerstfeesten, nieuwjaarsrecepties of (thema)feesten bent u aan het juiste adres!

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com